Beste kampeerder,

Voor jaren terug namen wij zelf een seizoenplaats op camping De Zandstuve in Hardenberg. Wikkend en wegend wisten wij niet wat we in de voortent zouden leggen. Het eerste seizoen namen wij genoegen met enkel een zeil met daarover een voortenttapijt. Dit omdat we mede-kampeerders een hele dag zagen sjouwen en slepen met een voortentvloer van andere merken of zelfbouw. Daarnaast moesten ze ook nog een keer extra rijden omdat, naast de caravan, er ook een auto met aanhanger mee moest. Dat gedoe wil ik niet aan beginnen dacht ik destijds.

Zoekend naar een alternatief op internet kwam ik alleen maar dure oplossingen tegen welke nog steeds relatief veel werk en ruimte in beslag namen.

Al meer dan 20 jaar lever ik via mijn bedrijven Optigruen.nl en Groenedaken.net dakbegroeiingsystemen. Bij deze systemen leveren wij ook een unieke drainagelaag, speciaal voor zwaar verkeer zoals vrachtwagens. Deze drainagelaag heeft de unieke eigenschap water snel af te voeren en de grond ‘op te tillen’ zodat er een luchtlaag ontstaat.

In het tweede kampeerjaar bedacht ik mij dat de drainagelaag welke onder verhardingen op daken wordt toegepast wel eens de perfecte voortentvloer zou kunnen zijn, waterdoorlatend, lichtgewicht, oprolbaar, stabiel, vlakke ondergrond en vochtregulerend. Dus de stoute schoenen aangetrokken en de vloer een jaar intensief uitgeprobeerd. Ondertussen nog 23 kampeerders gevraagd objectief de vloer uit te proberen. Gevolg was dat iedereen zodanig enthousiast was dat ik als snel honderden tevreden kampeerders mocht leveren en er inmiddels al 2 jaar een professioneel bedrijf van heb gemaakt. Om kwaliteit te waarborgen is de drainagelaag als toepassing ‘voortentvloer’ getest conform de DIN-normen en heeft zelfs het CE-keurmerk! Inmiddels hebben al duizenden tevreden kampeerders onze vloer, bent u de volgende?!

 

Veel kampeerplezier gewenst!

 

Henk & Maartje Vlijm

Voortentvloer.nl

Groenedaken.net

 

 

© 2013 - 2024 voortentvloer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel