De vloer is eenvoudig te leggen!

De leginstructie is ook te downloaden in pdf, klik hier

Doordat er een luchtlaag ontstaat trekt er geen vocht en koude lucht meer naar boven.

De vloer is maar 10 mm dik en toch zorgt dit er al voor dat het minder snel vochtig en koud zal worden.

De vloer moet op een stabiele ondergrond, zoals gras, worden uitgerold. Op duinzand, witzand etc. is het niet aan te raden, de vloer zal niet stabiel blijven liggen dan.

Eventuele diepe kuilen op de plaats worden niet afgevlakt door de vloer. Zorg er voor dat de ondergrond vlak en stabiel is.

De witte kant legt u naar boven toe. Dit is een filtervlies wat niet kan verrotten en makkelijk met water schoon is te maken. Vuil hecht er niet aan vast.

De nopjes aan de onderkant kunnen tegen vuil, vocht, muizen etc. Een muis zal de vloer kunnen beschadigden. Echter vreet men vaak een weg naar binnen toe en daar blijft het bij. Vaak vinden ze het 'te moeilijk' en laten ze de vloer met rust. Wij hebben tot op heden nog geen klanten gehad die achteraf last hebben gehad van aanvreten door muizen, maar 100 % uit te sluiten is het niet, het blijven 'wilde diertjes'

De vloer is belastbaar met tafelpoten, stoelpoten etc. Doordat de vloer een aaneengesloten oppervlakte veroorzaakt zal de stoelpoot niet door de vloer heen drukken. Bij een punt belasting kan er een nopje in de vloer indrukken, maar die zal na verloop van tijd weer terug veren in de stand waarin hij hoord te staan.

 

 

 

© 2013 - 2024 voortentvloer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel