Wij krijgen regelmatig leuke reacties van enthousiaste klanten en kampeerders die wij met hun toestemming op deze pagina plaatsen.

Gerbert:

super fijne ondervloer, geen last meer van vocht en veel minder koude voeten. Dit jaar voor het derde jaar uitgerolt, in 5 minuutjes klaar :)

Maarten

Al een paar jaar hebben we deze vloer in gebruik, en niet voor de,seizoensplaats maar op reis.! Drie kleine rollen die in de caravan meekunnen, en het ligt zo. Geen natte vloer meer en het is mooi vlak. Een aanrader!

Patrick en Selina:

Na het begin van ons kampeeravontuur hebben wij zeil, tapijt, worteldoek en pallets gehad. Nat, koud of erg zwaar. We waren dus op zoek naar goedkope voortenttegels. Via Google kwamen wij uit op deze site. Na uitvoerig de boel te hebben bestudeerd (kennen niemand die het had of kende dus voor ons erg onbekend) toch de sprong gewaagd... En wat zijn we er blij mee! We hebben een seizoensplek in het noorden en dus al wat stormen en heel veel regen meegemaakt en wat schetst onze verbazing; droog droog en warm en zacht! We hebben er een goedkoop tapijtje van de kwantum op gekocht (ons tenttapijt schoof) en nu zijn we klaar! Het leggen was echt zo gedaan en het is opgerold erg licht. We willen volgend jaar gaan touren met de caravan dus zijn blij dat we geen tegels hebben gedaan.
Dus al met al; 5 sterren!!!! :D
Dank je, een aanrader!

Frank

Voor t eerst dit voorseizoen gebruikt aan de zeeuws vlaamse kust....geweldig...
Makkelijk in gebruik en weegt bijna niks..

Versluis
nu 4 jaar de vloer gebruikt. Omdat we een grotere caravan hebben gekocht moesten we een strook bij de vloer aan hebben. het was geen probleem dit stukje na te bestellen voor een schappelijk prijsje, bedankt voor goede service!

Johan

Goede morgen.

Wij hebben de vloer 1 maand in gebruik en zijn super tevreden. Trekt totaal geen vocht op en behaaglijk aan de voeten.

Nogmaals bedankt voor het extra stuk voor de erker.

Vrgr

Johan Ruiten

Familie Bossenbroek

Wat een heerlijk vloertje om te leggen. Na aankomst eerst een flink stuk dubbelgevouwen bouwzeil neergelegd. Rol gepakt uit de bus en gaan leggen. Zo langzaam als de caravan plaatsen ging op de veengrond zo snel lag de voortent vloer. Ok het was s avonds wel kil en soms gewoon koud. Maar dat was echt de lucht. We merkten ondanks dat het pas begin april was en maar 15 graden overdag dat het goed isoleerd en er geen echte kou optrekt vanaf de grond.

Als het seizoen over is een nieuw review maar dan van een heel seizoen. Maar voor nu een 10+ . Voor service, legbaarheid en isolatie. Ik raad het iedereen aan.

 

 

© 2013 - 2024 voortentvloer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel